Auto-suggest feature i Bleau Google Site Search

Når du søger i Google, så har du sikkert lagt mærke til, at Google selv foreslår søgeord, når du begynder at indtaste et ord i søgefeltet. Google gør dette på baggrund af en algoritme, som beregner de mest populære søgeord filtreret på de bogstaver, som du taster ind. Fordelen ved dette er, at man allerede i søgefeltet kan eliminere eksempelvis stavefejl og på den måde gøre det nemmere for brugeren at finde relevant indhold.

Bleau har tidligere udviklet et Bleau Google Site Search modul, som integrerer til Googles søgemotor, og gør det muligt at bruge Google til at søge på sin egen hjemmeside. Vi har netop tilføjet en auto-suggest funktion, som er i stand til at foreslå søgeord, som dukker op efterhånden som du taster et ord ind i søgefeltet. Søgeordene er naturligvis begrænsede til indholdet på din hjemmeside, så de foreslåede ord er de ord, som lige netop dine brugere faktisk søger på. Resultatet er, at brugerne af hjemmesiden endnu hurtigere kan finde frem til relevant indhold.

Du kan se et eksempel her på hvorledes det kan se ud – bemærk dog, at indholdet her kommer fra Apples hjemmeside:

Eksempel på hvorledes den nye auto-suggest funktion i Bleau Google Site Search fungererAuto-suggest funktionen er lige nu udviklet til Dynamicweb CMS, men kommer inden længe også til Via CMS. Du kan læse mere om Bleau Google Site Search her: http://www.bleau.dk/Bleau-Google-Site-Search-200.aspx.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s