Cool applikation til Android gør det muligt at få togtiderne fra nærmeste togstation

Her mellem jul og nytår er der fred og ro til at afprøve en masse sjove ting. I den forbindelse faldt jeg for ganske nylig over en lille sjov applikation, som er udviklet af Torben Nielsen, og som er udkommet til Googles Android styresystem. Du kan downloade den ganske gratis fra Android Market.

Applikationen finder frem til de nærmeste togstationer ud fra din geografiske position. Så i Vejle finder den eksempelvis frem til Vejle Banegård, Jelling Banegård og Give Banegård. Det er måske ikke så anvendeligt i Vejle, men det kunne være temmelig anvendeligt, hvis man har været til møde et sted i udkanten af København og gerne vil vide om det er hurtigere at køre til Københavns hovedbanegård eller til Høje Tåstrup.

Når du har valgt station, så kan du se alle togtider, og du kan se om det tog, som du skal med, er forsinket, og hvor toget er lige nu. Det er simpelthen en fed feature, som jeg kommer til at anvende meget. Jeg er ofte i København, og benytter som regel altid toget.

Du kan læse mere om applikationen her: http://www.androlib.com/android.application.dk-thoerup-traininfo-qDmt.aspx. Her kan du også se alle de positive kommentarer fra de mange glade brugere. 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s