Tick Basecamp integration

Hos Bleau anvender vi Basecamp som projektstyringsværktøj. Vi er rigtig glade for Basecamp, da der er tale om et ultrasimpelt produkt, som gør det nemt og hurtigt at arbejde med projekter.

Men nogle gange er Basecamp lige lovlig simpelt nok. For eksempel kan det være ganske svært at holde styr på hvor meget tid, der rent faktisk er brugt på de enkelte projekter. Basecamps rapporteringsværktøj er … nårh ja….simpelt! I stedet er man ofte nødt til at eksportere alle projekter manuelt til Excel, og derfra foretage sine beregninger.

Heldigvis er der mulighed for at extende Basecamp i hoved og r… Basecamp har et åbent API, og der findes efterhånden en hel del nyttige plugins. Et af disse plugins hedder Tick, og der er netop kommet en ny opdatering, som jeg skal tage i anvendelse med det samme. Opdateringen gør det muligt at eksportere alle projekter, todos og medarbejdere fra Basecamp og få en status på tidsforbrug på alle projekter. Dette foregår ganske automatisk, og det gør nemt for eksempelvis projektlederen at se hvor meget tid, der er forbrugt på en kundes konto.

Tick har desuden en feature, som gør det muligt at importere tidsforbruget som messages i Basecamp – hvilket gør det muligt for kunden at se tidsforbruget også. Hvilket er ganske nyttigt, hvis der eksempelvis er tale om et klippekort.

Der er lavet en præsentation af den nye opdatering. Den kan du se her: http://blog.tickspot.com/post/444568683/advanced-basecamp-integration-in-tick.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s