Hvor ofte opdaterer Google Analytics?

I forbindelse med et nyt standardmodul, som jeg er i gang med at kode lige nu, havde jeg brug for at vide, hvor ofte Google Analytics opdaterer sine data. Standardmodulet er i stand til at vise, hvor brugerne går hen efter de har besøgt en bestemt side.

Jeg fandt en blogpost på http://trungso.com/blog/google/how-often-does-google-analytics-update.html, som indikerer, at selv om Google selv skriver, at de opdaterer en gang i døgnet, så ser det ud til, at de rent faktisk opdaterer hver time. Jeg checkede på statistikkerne for www.bleau.dk i dag, og fandt ud af, at det rent faktisk er korrekt.

Det må siges, at være ganske imponerende, at man hos Google er i stand til at opdatere så store datamængder, som det unægtelig må være, hver eneste time.

Advertisements

One thought on “Hvor ofte opdaterer Google Analytics?

 1. Hej peter

  Tror det afhænger lidt af sitet(s popularitet) og om der er implementeret nye målinger. Jeg har to teser:

  1) Det er muligt, at der på standarddata (jeg ved ikke, hvad du har haft kigget på) kan opdateres en gang i timen, mens alle specielle målinger, man selv har implementeret, kun opdateres en gang i døgnet.

  2) Desto mere besøgt og/eller linket til et site er, desto kortere er tiden mellem opdateringerne.

  Teserne er baseret på, at på de sites jeg har adgang til har jeg oplevet, at tommelfingerreglen om 24 timer er ganske god. På et site implementerede jeg en hændelsessporing (hvor ofte en bestemt b2b-pdf blev downloadet) og gik efterfølgende ind og testede fra en ip-adresse, der ikke var frafiltreret. Jeg måtte pænt vente til dagen efter før jeg kunne se mit besøg i statistikken.

  Sitet fik ca. 2400 besøg den måned.

  Men sig endelig til, hvis du får nogle flere erfaringer med dette, da det er ganske interessant.

  Mvh. Esben

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s