Nu kan du skrive lokalt indhold om din kommune på borger.dk

Borger.dk stiller nu funktionalitet til rådighed, som gør det muligt for lokale redaktører hos kommunerne at vedligeholde tekster, som er specifikke for præcis deres kommune. Disse lokale tekster beriger dermed de mere generelle tekster, som der hidtil har været adgang til i borger.dk, og dermed bliver der mulighed for at gøre artiklerne mere relevante lokalt.

Vi har i Bleau udviklet et standard modul til henholdsvis Via CMS og Dynamicweb CMS. Modulet er i brug hos en række af vore kommunale kunder. De kunder, som anvender modulet, vil automatisk få de nye muligheder stillet til rådighed, da de lokale tekster automatisk trækkes med ud i den webservice, som borger.dk stiller til rådighed.

Du kan læse mere om de nye muligheder hos borger.dk her: https://www.borger.dk/Partnerforum/Nyheder/Sider/tilfoej-lokalt-indhold-om-din-kommune-paa-borger-dk.aspx

I følgende Powerpoint kan du se et eksempel på hvorledes teksten kan integreres: Lokalt indhold – naar-i-skal-giftes_2

Det bliver rigtig interessant, at se hvordan kommunerne tager imod dette tilbud. Vil de anvende tilbuddet, eller vil man stadig være en smule forbeholdne overfor tiltagende fra borger.dk? Og spørgsmålet er vel i virkeligheden om man ønsker at vedligeholde teksterne centralt via borger.dk, eller om man stadig vil vedligeholde alle tekster lokalt i sit eget CMS?

Advertisements

One thought on “Nu kan du skrive lokalt indhold om din kommune på borger.dk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s